Overfører data ...
Gullsko

Pål Rullestad

Innstuderer sang, arrangerer og er pedagog i At Tickle Toes' kor

Pål er utdannet med diplom i sang fra Norges Musikkhøgskole, og har en lang og allsidig karriere som tenor. Som sanglærer, dirigent og arrangør var han med å starte At Tickle Toes' eget kor, sammen med Kjersti Evensen i 2007.

Operaroller inkluderer: Canio i «Bajazzo» Goro i «Madame Butterfly», 2. jøde i «Salome» og Baronen i «Jeppe». Alle for Den Norske Opera. Han har også sunget ved Den Nye Opera og ved Ringsaker-operaen.

Musikalroller som Disponent Bredsdorff i «Svidd Gummi» Gaylord Ravenal i «Show Boat» Simen Plassen i «Ta meg med!». De to sistnevnte produksjonene var på Skibladner, hvor han selv var ansvarlig for produksjonen sammen med Tori Teigen.

Han har var også en del av kvartetten Quattro Stagioni 1987–1991, og fast tenorsolist på National Opera Lab i England 1991–1999. Pål har ellers vært tenorsolist i mange oratorier og messer inkludert Tom Johnson’s Bonhoeffer Oratorio på turné i USA, og har gjort flere innspillinger. I 2008 kom hans egen solo-CD «Tidløst».

I 2012 fikk han et verk skrevet spesielt for seg, «I Vannmannens Tidsalder» (Arnt Håkon Ånesen/Rolf Jacobsen).

Pål har lang erfaring i ensembleledelse, som revy/teaterorkestere, kor, korps eller orkester, og i 2005 var han musikalsk leder for «Some Sunny Night» (T.Stanghelle) på turné til Kina, hvor han som eneste vestlige dirigent siden 1987 dirigerte Beijing National Symphony Orchestra & Chorus i Folkets Store Sal på Den himmelske freds plass.

Ved siden av å lede koret på At Tickle Toes, har han siden 2011 også vært dirigent for Bærumkoret.

Pål har siden 2003 vært ansatt på full tid som lektor i sang og direksjon ved Foss videregående skole i Oslo. Produksjoner her inkluderer Salme 42 (Mendelssohn), Förklädd Gud (Larsson), Messias (Händel), Sacred Concert no. 2 (Ellington), Carmina Burana (Orff), Chichester Psalms (Bernstein), Requiem av Mozart, Fauré og Duruflé, Ceremony of Carols (Britten), og nå står Rejoice in the Lamb (Britten) for tur.

Pedagogene
Pål Rullestad

At Tickle Toes | Post: Olaf Schous vei 11, 0572 OSLO | post@tickletoes.no, daglig leder kjersti_tickletoes@hotmail.com | tlf. 917 86 089 | org.nr. 984 749 627
Studio: Trondheimsveien 137, 0570 OSLO

© Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet

Medlem av Norske Dansekunstnere logo