Overfører data ...
Gullsko
Steppdans på Karl Johan
 

Undervisningen hos At Tickle Toes

Meld deg på et steppekurs eller syng i kor hos oss! Vi er stolte av miljøet på skolen vår, og enda stoltere av elevene.

Skolen ble etablert i 2002 og har hele tiden blitt ledet av steppdansgründer Kjersti Evensen. Vi hadde vårt tilholdssted i ærverdige Trikkestallen på Torshov i Oslo frem til januar 2017 da vi flyttet inn i Musikkteaterhøyskolens lokaler i Trondheimsveien 137. At Tickle Toes tilbyr kurs for barn, ungdom og voksne.

I undervisningen får du en grundig innføring i alle grunntrinn i stepp. Det er som å lære et helt nytt språk, og kan sammenlignes med å lære seg å spille på et instrument.

Du er med på kurs i 16 uker per semester.  I tillegg arrangerer vi helge- og sommerkurs.  Du er også med på stor elevforestilling i mai, og får undervisning av pedagoger med lang erfaring og kjærlighet til sitt fag. Vi har også gjestepedagoger fra utlandet.

Steppdans, en annerledes og morsom hobby.

Skolen har elever fra forskjellige miljø, alder, yrker og bakgrunn, noe som gjenspeiler seg i hvor unikt og morsomt steppdans er. Du velger mellom 8 nivåer i undervisningen, fra nybegynner til erfaren viderekommen. Du kan bli så lenge du vil på et nivå, men de fleste følger sin gruppe i nivåstigningen til neste semester. Ta kontakt, eller snakk med din pedagog om du er usikker på hvilket nivå du skal gå på.

Følg med på nyheter – vi arrangerer turer, har jam og feirer Den internasjonale steppdansdagen.

Skoene dine er et instrumentSteppesko Elisabet Spaans

Du får kjøpt steppesko i dansebutikker og på Internett, eller kjøpe jern du kan skru på et par sko med lærsåle du allerede har. Sjekk lenker på vår Facebook-side. Husk at skoene skal være stødige med stiv såle. Jernene skal helst ha skruer, så du får regulert og stemt jernene dine. Diskantlyd på tå-parti, og basslyd på hel-parti.

Velkommen til steppdansskolen, vi gleder oss til å lære deg steppdans!

Steppekurs hos At Tickle Toes

Steppejente hos At Tickle Toes

Steppekurs hos At Tickle ToesAt Tickle Toes logo

At Tickle Toes | Post: Olaf Schous vei 11, 0572 OSLO | post@tickletoes.no, daglig leder kjersti_tickletoes@hotmail.com | tlf. 917 86 089 | org.nr. 984 749 627
Studio: Trondheimsveien 137, 0570 OSLO

© Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet

Medlem av Norske Dansekunstnere logo